IT-COORDINATOR GEZOCHT!

Heb jij aantoonbare werkervaring in de IT? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om onze organisatie verder te ontwikkelen? En ben je in staat projecten voor te bereiden, uit te voeren en daarnaast technici aan te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige tijdelijke audiovisuele oplossingen voor hotels, vergader- en congrescentra, bedrijven, beurzen en evenementen door heel Europa. Middels ons IT-merk Eventresult kunnen wij ook slimme IT-diensten toevoegen.

 

 

 

Wat ga jij doen?

Als IT-coördinator kom je te werken op onze grootste locatie in Amsterdam, vlak achter het Westerpark. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor onze IT-afdeling en IT gerelateerde vraagstukken. Op kantoor ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, het maken van werkverdelingen, zorgdragen voor een optimale samenwerking binnen de eigen afdeling en het terugkoppelen van de voortgang van de technici aan de Manager Operations.

Tijdens klus verzorg je mede de opbouw en aansluiting van IT-apparatuur en doe je zelf ook de bediening. Zo kan je eventuele problemen en knelpunten tijdig signaleren en adequaat verhelpen. Wij bedienen veel internationale klanten in het buitenland, waardoor je meerdere keren per jaar in het buitenland op locatie zal zijn. Beheersing van de Engelse taal en het hebben van een rijbewijs zijn dus een vereiste.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over de juiste vakinhoudelijke kennis en vindt snel je draai met nieuwe tools, in dit geval onze apparatuur en eigen ontwikkelde software applicaties ten behoeve van congressen. Je vindt het leuk om je bezig te houden met het inrichten, onderhouden en het implementeren hiervan. Je weet functionaliteiten en prestaties op een heldere manier uit te leggen aan gebruikers en collega’s.

Naast de coördinerende rol heeft de functie ook een innovatief karakter. Je bent op de hoogte van de markt waardoor je kan inspelen op technische ontwikkelingen. Je denkt na over innovatieve IT-oplossingen en aanpassingen voor reeds bestaande diensten. Hierin vervul je een adviserende rol richting het management.

Verder typeer jij jezelf als: sociaal, flexibel, klantgericht, verantwoordelijk en innovatief

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende functie en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals o.a. een. winstuitkering en 13de maand). Daarnaast profiteer je van een breed en professioneel netwerk!

Interesse?

Reageer direct of mail je CV voorzien van motivatiebrief naar y.verbrugge@acsaudiovisual.com.

 

  • Max. file size: 64 MB.
  • Max. file size: 64 MB.