News

ESMO 2014, IFEMA Madrid

ACS was dit jaar trotse leverancier van ESMO (European Society for Medical Oncology) ten behoeve van het ESMO congres 2014 in Madrid. Deze editie bracht bijna 20.000 deelnemers bij elkaar. Met zo’n hoog aantal deelnemers en geplande break-out sessies kon IFEMA niet de benodigde aantal zalen bieden aan ESMO.

ACS, bekend om haar specialistische kennis en kunde op het gebied van tijdelijke zalenbouw en audiovisuele faciliteiten, bood ESMO een oplossing van hoge kwaliteit om alle deelnemers te huisvesten en te zorgen voor perfecte audiovisuele ondersteuning.

In samenwerking met IFEMA en ESMO construeerde ACS 7 tijdelijke zalen, 3 overflow zalen, interactieve voting voor 1500 pax en geïntegreerde AV.

Chantal Cornu, ESMO Congress Operations Officer:

Dit was de eerste keer dat ESMO heeft samengewerkt met ACS, aangezien we in het verleden door de omvang van het congres geen tijdelijke zalen nodig hadden. Het ESMO congres is tegenwoordig enorm gegroeid qua omvang waardoor het bouwen van tijdelijke zalen een noodzaak is geworden. In het algemeen kunnen we stellen dat tijdelijke zalen vaak niet vergelijkbaar met bestaande zalen, echter zorgde ACS middels de lay-out en specialistische aanpak voor een zeer professioneel en modern resultaat.

ACS heeft zeker bijgedragen aan het succes van het ESMO 2014 congres in Madrid. Er was duidelijk zichtbaar dat het bedienen van klanten en hun behoeften in de tweede natuur ligt van ACS, met name in de medische sector. On-site was er een goede samenwerking en nam ACS alle last-minute stress over, door het beheer van kritieke situaties op een soepele manier te laten verlopen, zodat deelnemers er absoluut geen hinder van ondervonden.

Naar aanleiding van deze prettige samenwerking, hebben we besloten om de samenwerking voort te zetten voor het volgende ESMO congres in 2016 in het Bella Center, Kopenhagen. 

Ana Carrazon, Congress Sales Manager, Convention Centre   IFEMA – Feria de Madrid:

Als één van de belangrijkste leveranciers van de European Association Industry, heeft IFEMA nauw samengewerkt met ACS voor verschillende grote congressen die de afgelopen tien jaar hebben plaatsgevonden in onze venue

Ondanks dat ACS als leverancier wordt geselecteerd door onze klanten, ervaar ik altijd een nauwe samenwerking tussen ACS en IFEMA die gebaseerd is op teamwork, niet alleen ter plaatse maar vooral tijdens de voorafgaande maanden van logistieke coördinatie.

ACS heeft aandacht voor details en heeft een professionele aanpak, dat is zonder twijfel ook de reden dat zij preferred supplier zijn voor de meeste van hun klanten.

Organizing an event succesfully?

Are you looking for an audiovisual partner who can take all your worries off your hands? Contact one of our specialists directly.