News

A new era of scientific poster presentations, does it exists?

Onder deze titel organiseert onze IT partner Eventresult op woensdag 20 november tijdens de EIBTM in Barcelona een interactieve paneldiscussie. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn!

Bij veel wetenschappelijke congressen wordt gebruik gemaakt van poster presentaties, waarmee onderzoekers hun kennis kunnen delen. Ondanks de mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt, zijn deze poster sessies nog steeds vaak in hard copy.

Omdat digitale posters echter veel voordelen bieden, is Eventresult een partnership aangegaan met de Canadese MULTILEARNING Group, die de MULTIEPOSTER oplossing ontwikkeld heeft. Tijdens het jaarlijkse congres van The International Society on Thrombosis and Haemostasis (ISTH) afgelopen zomer in Amsterdam RAI, werd voor het eerst in Europa op grote schaal gebruik worden gemaakt van deze ePosters. Deze oplossing zorgt voor meer interactie met en een intensievere betrokkenheid van het publiek. Tijdens dit congres werden met behulp van de 80 touch screen beeldschermen meer dan 2.500 posters toegankelijk gemaakt.

Aan de hand van het succes van het ISTH congres zal een panel van specialisten tijdens EIBTM de inzet van ePosters vanuit diverse invalshoeken belichten.

Het panel zal bestaan uit:

Moderator:
– Patrick Delaney, Vice President Industry Relations MCI Group en Ovation Global DMC

– Peter-Willem Burgmans, Managing Director MCI Amsterdam
– Tilman Hackeng, Professor en Voorzitter Biochemistry Universiteit Maastricht
– Joel Chetzroni, CEO Multilearning Group
– Ben Buurke, Managing Director Eventresult

Iedereen is welkom op woensdag 20 november a.s. van 14.30 tot 15.30 uur in het door ACS audiovisual solutions gebouwde tijdelijke Lecture Theater. U vindt het theater achter het Technology & Event Services Village. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten tijdens EIBTM!

Organizing an event succesfully?

Are you looking for an audiovisual partner who can take all your worries off your hands? Contact one of our specialists directly.